Sastanak partnera u Hrvatskoj

Sastanak projektnih partnera u Zagrebu, dana 09.05.2019. godine, bio je zadnji sastanak za projekt “Career ROCKET”. Sastanak je bio u prostorijama partnera GTF-Inicijative za održivi rast. Dan prije sastanka održana je finalna konferencija projekta u prostorima Konferencijske dvorane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Na sastanku se govorilo o preostalim obavezama za projekt, izvještavanju i sveukupnim utiscima vezanima za projekt.

Sastanak partnera u Grčkoj

18. i 19. lipnja 2018. godine, u Ateni, održan je treći projektni sastanak partnera koji sudjeluju u projektu Career Rocket.

Prethodna dva sastanka održana su u Sofiji i Bukureštu, a sljedeći sastanak planira se za 2019. godinu u Zagrebu.
Sastanku su prisustvovale sve osobe koje kao partneri i nositelj sudjeluju u provedbi projekta. Teme o kojima se razgovaralo bile su planiranje aktivnosti za sljedeće razdoblje, izvješćavanje o provedbi projekta i popratna pitanja vezana za samu organizaciju.

Sastanak partnera u Rumunjskoj

Partneri na projektu sastali su se ponovno, ovoga puta u Bukureštu u Rumunjskoj, između 27. i 29. rujna 2017. godine. Glavna tema rasprave bili su rezultati istraživanja provedenog u zemljama sudionicama s ciljem identificiranja stavova i percepcija nastavnika učenici o pitanjima ravnopravnosti spolova u obrazovanju i profesionalnom izboru za mlade ljude. Partneri su također imali priliku detaljno raspraviti ključne točke i metodologiju obuke ravnatelja škola, stručnih savjetnika, učitelja i učenika, za koje se očekuje da će se provoditi tijekom druge faze projekta.

 

 

Sastanak partnera u Bugarskoj

Sofija, 19.-.20. siječnja 2017. godine. Prvi sastanak za projekt Career ROCKET održan je u prisustvu 5 partnerskih nevladinih organizacija: Bugarske (GERT i GPF), Hrvatske (GTF-ISG), Grčke (4 elementa) i Rumunjske (AUR). Tijekom sastanka partneri su razgovarali o očekivanim rezultatima i sljedećim aktivnostima koje će se provesti tijekom projekta. Na sastanku su sudjelovali predstavnici svih partnera.